Депутати райради прийняли звернення щодо доріг та ряд інших рішень позачергової сесії


28 серпня 2019 р., відбулося друге пленарне засідання двадцятої позачергової сесії Тячівської районної ради VII скликання, яке провів голова ради Іван Фабрицій. 
У роботі сесії також взяв участь в.о. голови РДА Михайло Полажинець, заступник голови райради Ігор Грабарь, керівники структурних підрозділів РДА, представники ЗМІ. 
 Із 42 депутатів районної ради на  позачерговій сесії районної ради зареєструвались 29 народних обранців. Відтак депутати прийняли порядок денний і приступили до його розгляду. 
Відповідно до протокольного доручення, прийнятого на першому пленарному засіданні двадцятої позачергової сесії Тячівської районної ради VІІ скликання, розпорядженням в.о.голови Тячівської районної ради від 09.08.2019 року №34, було утворено тимчасову депутатську комісію із вивчення стану доріг загального користування державного, обласного та районного значення. 
Відтак комісією було проведено обстеження доріг району та підготовлено  узагальнену інформацію щодо їх стану і визначено найбільш проблемні ділянки, які потребують негайного оновлення. 
Після внесення пропозицій депутати прийняли два звернення. Перше до Президента України, Кабінету Міністрів України, Закарпатської обласної державної адміністрації щодо виділення коштів, своєчасного проведення тендерних процедур та організації робіт для капітального ремонту відрізку дороги Н09 Мукачево-Рогатин-Львів.
 Друге до Закарпатської обласної державної адміністрації та Закарпатської обласної ради щодо виділення коштів, своєчасного проведення тендерних процедур та організації робіт для ремонту ділянок доріг загального користування обласного значення в межах Тячівського району. 
Надалі депутати  одноголосно затвердили Статут Комунального некомерційного підприємства «Тячівська районна лікарня» Тячівської районної ради та проголосували за виправлення технічної описки у найменуванні Комунального некомерційного підприємства «Тячівська районна поліклініка» Тячівської районної ради. 
Надалі депутати прийняли рішення  «Про внесення змін до бюджету району на 2019 рік» з поправками, які озвучив начальник фінансового управління Тячівської РДА В’ячеслав Стойка.  Зокрема,  що стосується  співфінансування для придбання шкільного автобуса Німецькомокрянській ЗОШ І-ІІ ст., перерозподілу коштів на ремонт комунальних доріг у Тересві та Углі та інших витрат на енергоносії, закупки паливних матеріалів бюджетним закладам тощо. 
На  завершення сесії заступник голови райради Ігор Грабарь звернувся до бюджетної комісії підготувати лист до Кабінету Міністрів України, Президента України щодо житлового комплексу для переселенців із Солотвина у  селі Теребля аби вирішити питання власності і призначення квартир у  цьому масиві. 
Дане питання буде поставлено на черговій сесії, яку планується  провести наприкінці вересня цього року.  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації