На Тячівщині водій позашляховика «Jeep» скоїв наїзд на пенсіонерку – старенька померла

На Тячівщині водій позашляховика «Jeep» скоїв наїзд на пенсіонерку – старенька померла
У селищі Дубове водій позашляховика «Jeep» скоїв наїзд на пенсіонерку. У результаті отриманих травм жінка померла дорогою до лікарні. 
Сьогодні, 3 листопада, о 14:55 до чергової частини Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про загибель у ДТП 79-річної пенсіонерки. 
На місце події направили правоохоронців, які з’ясували, що 21-річний житель селища Дубове, керуючи транспортним засобом "Jeep" , не врахувавши дорожньої обстановки та погодних умов, здійснив наїзд на пенсіонерку,  яка перетинала проїзну частину дороги у невстановленому місці. Остання від отриманих травм померла дорогою до  лікарні.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої, слідчі Дубівського відділення поліції внесли відомості до ЄРДР за кваліфікацією частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 
Водій пройшов освідування на вміст алкоголю в крові. За кермом авто чоловік був тверезий.
У подальшому для з’ясування обставин інциденту, буде призначено ряд експертиз, у ході яких поліція з’ясує причини ДТП.
Поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням дотримуватися загально-встановлених правил безпеки під час перебування на ділянках дороги. Це стосується як водіїв, так і пішоходів та велосипедистів. Не перевищуйте швидкості та враховуйте дорожню обстановку, аби уникнути негативних наслідків.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області