Тячівська молодь зустрілася з міським головою І.І. Ковачем (ФОТО)

Вже другий рік поспіль Тячівський міський голова зустрічається з учнями старших класів шкіл нашої громади. В минулому році ця зустріч показала, що Тячівська молодь активна і має немало ідей, які поки-що сором’язливо висловлює, але вже, розуміючи, що вони можуть бути реалізовані.
Саме так сталося після ініціативи учнів Тячівської школи №1 встановити спеціальне обладнання для занять з воркауту. Площадку встановлено на міському стадіоні, причому з врахуванням всіх пропозицій ініціаторів. Цьогоріч на зустріч міський голова запросив учнів з усіх шкіл громади. Присутні вчителі, які супроводжували учнів та представники міської ради були приємно вражені не тільки активністю учнів, а й тим, що дітей цікавлять такі дорослі питання як «бюджет громади», «сортування сміття», «молодіжна рада», «піклування про малозабезпечених та літніх людей», «благодійність», «транскордонні відносини», «волонтерство». Під час діалогу молодь подала 4 ідеї, на реалізацію яких Іван Іванович пообіцяв прикласти максимум зусиль. Так, вже в залі заплановано зустріч з школярами на наступний тиждень для обговорення ідеї створення Speak Up (вивчення англійської мови).

Більш ніж на 40 питань міський голова дав вичерпну відповідь під час сьогоднішньої зустрічі, яку організували педагогічні працівники шкіл та відділу освіти Тячівської міської ради: начальник відділу Дерен С.І. та головний спеціаліст Шелевер М.В.

Впевнені, що такий захід стане традиційним у нашій громаді і принесе немало хороших результатів, інформує пресслужба Тячівської ОТГ.