У Тячеві офіційно відкрито офіс ДРАЦС нового покоління "Open Space" (фото)

Напередодні нового року  у місті Тячів відкрито 60-й офіс державної реєстрації актів цивільного стану нового покоління «Open Space».
Тячівський Open Space є ювілейним в Україні та вже третім у Закарпатській області. У відкритті офісу європейського зразка взяли участь заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Закарпатській області Михайло Думнич, колишній керівник Закарпатської юстиції Євген Когутич, заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації, начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Маріанна Готра, начальник відділу ДРАЦС Управління державної реєстрації Ельвіра Огняник, в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець, керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради Ольга Решетар, а також керівники відділів ДРАЦС області.
 Як зазначив Михайло Думнич, відкритий офіс за всіма критеріями відповідає сучасним вимогам для надання адміністративних послуг: обслуговування громадян здійснюється ефективно, прозоро та за європейськими стандартами у форматі відкритого простору Open Space. Мешканці Тячівщини зможуть без черг, без годинних очікувань отримати найбільш популярні послуги у сфері реєстрації актів цивільного стану швидко, якісно та в комфортних умовах, йдеться на офіційній сторінці у Фейсбук Головного територіального  управління юстиції у Закарпатській області