На Тячівщині знову припинено роботу двох нелегальних АЗС

Прокурорами прокуратури області та Тячівської місцевої прокуратури спільно із слідчими СВ УСБУ в Закарпатській області припинено роботу авто-газозаправної станції, яка нелегально функціонувала у смт. Тересва. У ході слідчих дій, правоохоронцями задокументовано факт незаконної продажі пального на вказаній АЗС без дозвільних документів. Резервуар з дизельним пальним демонтовано, інший, з газовою сумішшю – опечатано. Загалом, вилучено 2 тонни пального та інше обладнання. Слідчі дії проведено у рамках досудового розслідування, яке здійснюють слідчі УСБУ в Закарпатській області.
Роботу іншої АЗС, яка функціонувала у смт. Тересва в обхід податкового законодавства припинено учасниками міжвідомчої групи з питань протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території області. Наразі її опечатано. Вилучено 6 тон палива, резервуар та паливну колонку. Співробітниками ДФС у Закарпатській області складено на власника АЗС адмінпротокол за ст.164 КуПАП (проведення господарської діяльності без реєстрації суб’єкта господарювання чи без отримання дозвільного документа та без ліцензії на роздрібну торгівлю).
Нагадуємо, прокуратура Закарпатської області координує роботу міжвідомчої групи з працівників СБУ, ДФС, поліції та, за необхідності, інших контролюючих органів, які перевіряють законність здійснення господарської діяльності автомобільними заправними комплексами на території регіону.
Пресслужба прокуратури Закарпатської області
Закарпаття