За минулу добу поліцейські на Тячівщині виявили 2 нетверезих водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували 2 випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Тячівському районі.
У селищі Солотвино працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «BМW», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
У самому Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикліста, який їхав без захисного шолома. Мотоцикліст був у стані алкогольного сп”яніння, під час медосвідування в нього виявили 0,83 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області