У Тячівській РДА відбулося засідання робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей

У понеділок, 27.01.2020 р., під головуванням в.о. голови райдержадміністрації Михайла Полажинця,  відбулося засідання робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей.
Відповідно до розпорядження голови від 05.12.2019 р № 590,  з метою реалізації в районі послідовного виховання дітей та формування системи,  яка забезпечить проживання догляд і виховання дитини у сім'ї або в умовах максимально наближених до сімейних,  затверджено план заходів із реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Тячівському районі на 2020-2026 роки.
План заходів передбачає проведення оцінки потреб кожної дитини та її сім’ї, недопущення потрапляння дитини до інституції та з’ясування всіх обставин, за яких дитина зростатиме з рідними, або в іншій сім’ї, або ж в умовах, максимально наближених до сімейних.
Відтак відповідним структурним підрозділам було наголошено про забезпечення виконання плану заходів і у визначені терміни інформування служби у справах дітей райдержадміністрації. 
Під час наради також обговорено найбільш важливі аспекти щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей в Тячівському районі.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації