На Тячівщині проаналізували готовність закладів охорони здоров'я до протидії поширенню COVID - 19 (ФОТО)

В Тячівській РДА відбулася зустріч радника голови ОДА Володимира Марковича з керівництвом та членами оперативного штабу із запобігання та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 в Тячівському районі.
Участь зокрема взяли - в.о.голови РДА Михайло Полажинець, голова райради Василь Каганець, заступник голови Ігор Грабарь та ін.
Відтак було наголошено про роботу комісії по проведенню аналізу поточного рівня готовності закладів охорони здоров'я району до протидії поширенню COVID - 19  та підсумки проведеної перевірки.

Зокрема, здійснено оцінку роботи з певних критеріїв, які стосується організації системи управління, комунікації, забезпечення персоналом та оснащенням, дотримання вимог інфекційного контролю, епіднагляду, спроможності проведення лабораторних досліджень тощо. 

Відповідно до розпорядчих документів, надано рекомендації щодо посилення роботи  закладів охорони здоров'я району до протидії поширенню коронавірусної хвороби серед населення, інформує пресслужба Тячівської райдержадміністрації.