Анатолій Цуперяк покинув “Мастер Шеф. Професіонали”

У суботу, 2 травня, вийшов новий 10 випуск кулінарного шоу “Мастер Шеф. Професіонали”. Уже з перших хвилин випуску на кухні панувала напружена атмосфера. За підсумками минулого тижня команда синіх голосувала на кого надіти чорний фартух. Учасники заздалегідь домовилися і одноголосно проголосували проти Віктора Самардака і Анатолія Цуперяка.
На битві чорних завдання Влада Міцкевича, Юлії Жигуліної (Кушнір), Віктора Самардака і Анатолія Цуперяка полягало у приготуванні страви з інтеграцією фігурки людини: лижника, пожежника, садівника і будівельника. Як виявилося, Толіку чужий гірськолижний спорт і це відобразилося на його страві.
“Приснився мені сон, що я їду в поїзді “Мастер Шеф. Професіонали” додому, але я з нього вистрибнув. Я в снах не розбираюся, але подумав, що якщо мені судилося покинути проєкт, то я піду”, – розповів Анатолій Цуперяк. 
Сон виявився віщим. Ектор назвав Толіка найреальнішим учасником проєкту, який залишався собою в кадрі і за ним. Але без кулінарних помилок приготувати цілісну страву професіоналові не вдалося. Тому Анатолій Цуперяк покинув кухню “Мастер Шеф. Професіонали” назавжди.
Джерело