У Тячівській РДА вручено почесні нагороди "Мати-героїня" багатодітним жінкам району

Сьогодні, 08.07. 2020 голова Тячівської райдержадміністрації Тімур Аверін,  від імені Президента України, за дорученням голови Закарпатської ОДА здійснив урочисте вручення нагород «Мати-героїня» багатодітним жінкам району
Участь також взяли – перший заступник голови РДА Олександр Шеверя, начальник Тячівського УСЗН Василь Бонка та завідувач сектору у справах сім'ї Інна Михалчич.
Відповідно до Указів Президента України Володимира Зеленського від 07.12.2019р № 893/2019 та від 08.05.2020р №170/2020, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку  25-ом мешканкам району присвоєно почесне звання «Мати-героїня».
Вітання присутнім  жінкам, які присвятили своє життя вихованню дітей, виголосив перший заступник голови РДА Олександр Шеверя. Зокрема зазначив, що багатодітні матері заслуговують на вдячність, адже виростити таку кількість дітей дуже нелегко. У самого в сім'ї двоє діток, то розуміє,  які клопоти лягають на жіночі плечі. Побажав усім здоров’я щастя, миру та добра.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації