Тячівський Відділ Поліції виявивив "наркопритон" у селищі Буштино - фото

Поліцейські Закарпаття продовжують інтенсивну роботу з виявлення та припинення наркозлочинів у регіоні. Так, 15 липня, завдяки систематичній оперативній роботі вдалося припинити чергову незаконну діяльність наркозлочинців на Тячівщині.
18-ти та 29-річних жителів Буштина, разом із 28-літнім мешканцем села Теребля, поліцейські застали на викурюванні канабісу, через саморобний пристрій. В приміщенні по вулиці Борканюка фігуранти облаштували «наркопритон».
Факт вживання наркотиків чоловіками підтвердився і медичною екпертизою, яка показала, що чоловіки перебували в стані наркотичного сп’яніння.

 
Слідчі Тячівський Відділ Поліції вбачають у діях мешканців Тячівщини ознаки злочину передбаченого статтею 317 Кримінального кодексу України, тобто організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Працівники поліції докладають максимум зусиль для того, аби не допустити поширення наркотичних речовин серед молоді. Адже у кожному випадку наркозалежність – це втрачене здоров’я та людське життя.