Відбулося ІІ пленарне засідання 27 сесії Тячівської районної ради VІІ скликання

29.07.2020 відбулося друге пленарне засідання двадцять сьомої сесії Тячівської районної ради  VІІ скликання
Участь в сесії взяв голова Тячівської РДА Тімур Аверін.
Провів засідання в.п голови районної ради Ігор Грабарь .
З 42 депутатів районної ради у залі були присутніми 22 депутати.
Насамперед хвилиною мовчання вшанували загиблих військових на  сході України. 
Відтак  привітали колег, які в міжсесійний період святкували іменини. З нагоди ювілею відзначено  грамотою  Тячівської райради депутата Василя Кусу. 
Грамотою Верховної Ради України -  директора КНП «Тячівська районна лікарня» Федора Яринича. 
Перед розглядом питань порядку денного депутати прийняли ряд звернень:. 
-  голови Закарпатської ОДА щодо виділення коштів для поточного та капітального ремонту доріг місцевого значення в Тячівському районі»
 -  Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо капітального ремонту автомобільного мосту на дорозі Н09 «Мукачево-Рогатин-Львів» через р.Тересва. 
Депутати підтримали депутатські запити:
-  Володимира Куцина – щодо незадовільного стану берегоукріплення на р.Тересва в межах с.Калини
Ігоря Грабаря – щодо розширення автомобільного полотна у смт. Тересва у зв’язку з проведенням ремонту автодороги Мукачево-Рогатин  
Розглядаючи порядок денний депутати прийняли такі рішення :
- внесли зміни до «Програми боротьби зі злочинністю, забезпечення громадського порядку на території Тячівського району та соціально-правового захисту працівників поліції та членів їх сімей на 2019-2020 роки». 
- схвалили районну Програму забезпечення функціонування інфраструктури на об’єкті «Будівництво на території Тереблянської сільської ради житлового комплексу, об’єктів соціальної сфери та інженерно-транспортної інфраструктури для відселення мешканців смт. Солотино» для забезпечення життєдіяльності об’єкта на 2020 рік на період прийому-передачі в комунальну власність. 
- прийняли зміни і до районного бюджету на 2020 рік. 
- прийняли рішення про зміни в складі засновників, перейменуванні, затвердження статутів закладів освіти (Лопухівська ЗОШ І-ІІІ ст.)
 Про дату і час проведення наступного пленарного засідання двадцять сьомої сесії районної ради VІІ скликання буде повідомлено додатково. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації