Як на Тячівщині відзначатимуть День незалежності України – відбулось засідання оргкомітету

Сьогодні 13.08.20 р. відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, яке провів перший заступник голови РДА Олександр Шеверя. 
Участь взяли – заступник голова районної ради Ігор Грабарь, керівник апарату Богдан Макусій, керівники структурних підрозділів РДА, міськради тощо. 
Відтак учасники зібрання ознайомились із запланованими заходами в районі з нагоди святкувань, відповідно до розробленого розпорядження голови РДА від 12.08.2020 р., № 345, які відбуватимуться з урахуванням карантинних обмежень через COVID-19. 
Тобто без масових заходів і скупчень, з мінімальною кількістю залучених осіб. 
Відтак 24 серпня о 9.30 на центральній площі Тячева пройдуть урочистості за участі  представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та громадськості, під час яких відбудеться  підняття Державного Прапора України та  бойового червоно – чорного прапора.
Після чого  - невеличка офіційна частина, патріотичний флешмоб,  покладання квітів до пам’ятника героям Небесної Сотні та Т.Шевченку та святковий велопробіг з прапорами центральними вулицями міста, тематичні виставки
Святкові заходи заплановано провести в усіх населених пунктах району, клубно-бібліотечних та музейних закладах, а релігійним організаціям рекомендовано здійснити в храмах молебні за Україну.
За ініціативи громадських організацій урочисте підняття  Державного Прапора України та  бойового червоно – чорного прапора 23.08.2020 відбудеться на горі Капуна поблизу села Руське Поле. 
 
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації