Юні таланти Тячівщини тали призерами Інтернет-конкурсів

Добре, що влітку в учнів є можливість дистанційно створювати чудові роботи: малювати, клеїти, ліпити, а потім ще й брати участь у різноманітних конкурсах. У вік сучасних інтернет-технологій з’являються все нові й нові можливості для демонстрації своїх талантів. 
У серпні відбулися два дистанційні конкурси, в яких взяли участь учні Тячівської ДШМ (викладач М.Ю.Бордунова).
У ІI Всеукраїнському інтернет-конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Етюдний вернісаж», засновником якого є ГО «Panorama-Art» за підтримки Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України, у номінації «Кераміка» лауреатом І премії став Даниїл Ташко, а Гран-прі отримав Іван Боднар. В номінації «Ляльки народів світу. Мотанка» лауреатом І премії стала Вікторія Зеленчук.
На І Міжнародному фестивалі-конкурсі «Гармонія талантів», який проводиться за підтримки Обласного профкому працівників культури та відділу культури Мукачівської РДА, а засновником і організатором виступає обласний оздоровчий табір для обдарованих дітей у смт Чинадієво, Анастасія Сойма стала лауреатом І премії в номінації «Ляльки народів світу» та Євгенія Легач  – здобула І премію у бісероплетінні.

Відділ культури Тячівської РДА