У Тячеві відзначили День Гідності та Свободи - фото

У Тячівській  галереї ім.Ш.Голлоші , з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи відбулися урочисті збори за участю першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Шевері, секретаря Тячівської міської  ради Івана Кричфалушія,начальника оргвідділу районної ради-Олександра Козара, начальника відділу культури, молоді та спорту міської ради-Едіти Петер та ін. 
Корзини з квітами до пам'ятника Героїв Небесної Сотні поклали представники Тячівської державної адміністрації та районної ради, представники Тячівської міської ради учасники революції гідності та воїни АТО .
 Урочисті збори розпочалися звучанням Гімну України, після чого ведучі: Шпілка Діана -в.о.директора районного методичного центру та Риго Рената - художній керівник районного будинку культури, коротко розповіли про історію революцій незалежної України 2004-2013 років. Для учасників урочистого зібрання прозвучали музичні номери у виконанні вокального дуету викладачів Тячівської ДШМ у складі Ірини Турчиняк та Андріани Поп і художнього керівника будинку культури с.Ганичі -Даяни Фери . Літературну композицію виконали вихованці центру дитячої та юнацької творчості м.Тячів.
З вітальним словом до присутніх звернувся учасник революції гідності - Володимир Гапун.
Також до уваги учасників зібрання було представлено короткий відео сюжет про події Єврореволюції із очевидцем Євгеном Тищуком. Працівники Тячівської централізованої районної бібліотеки для дорослих підготували книжкову виставку "Революція гідності: як це було..." У фойє галереї розміщена виставка малюнків та фотоілюстрацій "21 листопада-День Гідності та Свободи".
 День Гідності та Свободи це віддання належної шани патріотизму й мужності громадянам, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.