Депутати райради просять в ОДА передбачити кошти для ремонту автодоріг обласного значення

У середу 13.11.19р у Тячівській районній раді відбулося засідання тимчасової робочої комісії з питань вивчення стану доріг у Тячівському районі, яку було створено розпорядженням голови від 09.08.2019 №34.

Участь в зібранні взяли - в.о.голови РДА Михайло Полажинець, в.о.голови районної ради Ігорь Грабарь, депутати райради - Олег Палінкаш, Василь Каганець, Іван Руснак.

Насамперед з інформацією про проведену роботу комісії виступив голова комісії Олег Палінкаш, який зокрема відмітив, що депутатами проведено обстеження доріг в районі в усіх напрямках.  Зроблено фото фіксацію найбільш проблемних відрізків, якими на сьогодні залишаються дороги обласного значення. 

Було направлено ряд звернень в Службу автомобільних доріг, на балансі якої знаходяться дані дороги та до керівництва ОДА. У зверненні зокрема йдеться щодо перспективи ремонту доріг обласного значення (Колочава - Усть - Чорна-Калини-Бедевля, Синевір-Колочава-Буштино, Калини-Верхнє Водяне, Стеблівка-Крайниково-Вонігово): коли планується ремонт дороги державного значення Н-09 від Буштино до Солотвина (39,6 км) та коли добудується міст у смт.Буштино і відремонтується міст у смт.Тересва, які відносяться до дороги Н-09; чи буде закінчено ремонт доріг ще у 2019р. в смт.Усть-Чорна та с.Красна; які кошти планується виділити у 2020 році на ремонт доріг районного значення та забезпення розчистки вд снігу доріг обласного і районного значення тощо. 

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації