Синоптики розповіли, коли в Україну повернеться зима зі снігом

У найближчі кілька діб в Україні очікується плюсова температура і дощі.



За даними українського Гідрометцентру, морозна погода зі снігом повернеться в Україну вже впродовж найближчих трьох-чотирьох днів, передає Ukr.Media. Але до цього українцям потрібно буде перетерпіти досить неприємну дощову погоду.
Так, другого лютого в Україні в західних, місцями північних і східних областях дощ, вночі з мокрим снігом, на Закарпатті помірні опади; на решті території без опадів.
На дорогах Лівобережжя місцями ожеледиця. Вітер переважно південний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.
Температура в західних областях вночі 0-5°С тепла, вдень 5-10° тепла; на решті території вночі від 3° тепла до 2° морозу, в східних областях 3-8° морозу, вдень 2-7°С тепла, на крайньому півдні країни до 11°С.
Схожа погода зберігатиметься і третього лютого, але опадів у вигляді дощу і мокрого снігу очікується більше.
А вже починаючи з четвертого лютого температура повітря в усіх регіонах України почне знижуватися. До п'ятого лютого синоптики обіцяють в Україні стабільне похолодання до – 4-5°С в північних і північно-західних регіонах і до – 3° в центральній і східній частинах України.
Тоді ж практично по всій території країни, за винятком південних областей і Криму, очікується сніг, який прийде на зміну дощам.



??