Знову засипле снігом і вдарять морози: в Україні різко погіршиться погода

В Україну увірвуться відразу два циклони



У суботу та неділю, 17-18 березня, в Україну увірвуться відразу два циклони, один з яких принесе різке зниження температури, а інший - зливи і мокрий сніг.
Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, підкресливши, що не зовсім приємна погода 14-16 березня, "ще здасться комфортною", передає obozrevatel.com.
"17-18 березня, вихідні, в Україні почне" затікати "з півночі холодне арктичне повітря з морозами, з південного заходу Європи підпирати циклон зі зливами і снігами. А протиборство цих атмосферних антагоністів спричинить штормовий вітер", - підкреслила вона.
Поки ж, 15 березня, в Україні очікується волога повітряна маса. Періодичні опади у вигляді дощу і мокрого снігу. На заході і півдні - місцями невеликі опади.
"Температура повітря найближчої ночі від 1 морозу до 4 тепла, завтра вдень вже похолодає в західних областях і в межах України очікується +1 ... +5 градусів, лише на Закарпатті та на півдні буде тепліше, + 6 ... + 11 градусів", - уточнила Діденко.
У Києві завтра, в четвер, місцями опади: вночі мокрий сніг, вдень місцями невеликий мокрий сніг і дощ з подальшим припиненням. Вночі близько нуля, вдень +3 градуси.
"Так що виходить, що завтра останній теплий день перед початком похолодання. Уже 16-го березня в Києві в невеликі" мінуса ". А 17-18 березня погода в столиці істотно ускладниться, опади, похолодання, штормовий вітер", - підкреслила синоптик.
???