Зеленський подав документи до ЦВК і показав "Країну мрій" (Відео)



Шоумен Володимир Зеленський подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України.

Після подачі документів шоумен сказав: "У мене сьогодні подвійний день народження – по-перше, як у людини, по-друге, як у політика. Тому мені дуже приємно тут бути".
25 січня Зеленському виповнився 41 рік.
"Я думаю, після цього дня всі зрозуміють, що все-таки це була не якась реклама, що я людина слова: якщо я вирішив – я це роблю. Це не фейк. Я дуже серйозно ставлюся до нашої країни, до кожної людини", – сказав герой фільму "Слуга народу".
"І бачте, як я українською говорю, я сам в шоці", – пожартував Зеленський.
Він також роздав свою програму "Країна мрій", яку підготувала "Z команда".
"Несправедливо, що не можна друкувати більше, ніж 12 тисяч знаків, бо "душа розвернулася". Це буде рамкова програма, ми її доробимо", – сказав Зеленський.
"Ріжте по живому. Доповнюйте нашу програму, критикуйте – і покажіть нам, яка програма повинна бути в кінці, коли ми всіх переможемо і доведемо, що ми найкрутіші", – закликав він.
"Це країна мрій, яку ми бачимо. Ми повинні жити в іншій країні, Україні без корупції, корупціонерів, проблем, у демократичній країні, цілій країні – від Донбасу до Криму", – додав новоспечений політик.
Він сказав, що сам написав вступ до програми – і в ній передбачено реальні строки для корупціонерів.