Стало відомо, хто лідирує в президентській гонці 2019

​Висновки зроблені за результатами соціологічного опитування.

Актор і шоумен Володимир Зеленський лідирує в президентському рейтингу. На другому місці-діючий президент Петро Порошенко. Трійку лідерів замикає голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, інформує Ukr.Media.
Про це свідчать результати опитування, спільно проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень "Соціс", Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) і центр Разумкова.
Так, згідно з опитуванням, більшість громадян, які збираються голосувати і визначилися зі своїм вибором, віддали б свій голос за Зеленського (23%).
Друге місце займає нинішній президент Петро Порошенко, його готові підтримати 16,4% респондентів.
За лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко готові віддати свої голоси 15,7% опитаних. Разом з тим, 23% виборців ще не знають, за кого проголосують.
За представника "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка проголосували б 9,3%; за лідера "Громадянської позиції" Анатолій Гриценка - 8,1%; і за лідера "радикалів" Олега Ляшка - 6,7%.
Крім того 20,5% респондентів вірять, що на виборах президента переможе Петро Порошенко, 19,9% - що переможе Юлія Тимошенко, а в перемогу Володимира Зеленського вірять тільки 10,8% опитаних.

Нагадаємо, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Станом на 30 січня документи про реєстрацію в ЦВК подала 51 людина. В даний час реєстрація кандидатів триває і завершиться 3 лютого.