У День трьох святих в Україні пройде рясний мокрий сніг і сильний вітер

У День трьох святих в Україні пройде рясний мокрий сніг і сильний вітер
2 лютого в Києві хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень значний мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вдень налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...+2 градуси.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м / с, місцями пориви 15-20 м / с. Температура повітря вночі -3 ... + 3 градуси, вдень -3 ... + 4 градуси.

У Карпатах вночі мокрий сніг і дощ, вдень мокрий сніг, температура вночі та вдень + 2 ... -3 градуси.

У Моршині вночі мокрий сніг і дощ, вдень мокрий сніг, температура вночі та вдень 0 ... + 2 градуси.

У Трускавці вночі мокрий сніг і дощ, вдень мокрий сніг, температура вночі та вдень 0 ... + 2 градуси.

У Сваляві вночі мокрий сніг і дощ, вдень мокрий сніг, температура вночі 0 ... + 2 градуси, удень +2 ... + 4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень рясний мокрий сніг, лише в Житомирській області мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вдень налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м / с, місцями пориви 15 -20 м / с.

Температура повітря вночі та вдень -1 ... + 4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг і дощ, вдень рясний мокрий сніг і дощ, у Дніпропетровській області мокрий сніг і дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вдень налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м / с, місцями пориви 15-20 м / с.

Температура повітря вночі -2 ... + 4 градуси, вдень -1 ... + 5 градусів, у Дніпропетровській області + 2 ... + 7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вдень у Харківській і Донецькій областях місцями дощ і мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м / с, місцями пориви 15-20 м / с.

Температура повітря вночі -2 ... + 3 градуси, вдень 0 ... + 5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі місцями дощ і мокрий сніг, в Херсонській і Запорізькій областях без істотних опадів; вдень дощ та мокрий сніг, вітер південно-східний, 7-12 м / с, місцями пориви 15-20 м / с.

Температура повітря вночі 0 ... + 5 градусів, удень +3 ... + 8 градусів, в Херсонській області +5 ... + 10 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м / с, місцями пориви 15-20 м / с.

Температура повітря вночі + 1 ... + 6 градусів, вдень +9 ... + 14 градусів.

У Ялті вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Температура вночі + 4 ... + 6 градусів, вдень +9 ... + 11 градусів.

Також 12 лютого святкується День трьох святих. Церква згадує трьох великих угодників Божих: Василя Великого, Григорія Богослова і Іоанна Златоустого.

Джерело  ​