“Літо буде жахливим”: синоптик попередив про аномальний прогноз погоди повний

В Україні червень 2020 року супроводжуватиметься нестабільними погодними умовами. Але в липні в Україні встановиться аномальна спека. Такий прогноз прозвучав від народного синоптика Володимира Деркача.
Він зазначив, що на початку червня прогнозується тепла і комфортна погода в більшості регіонів, в окремі дні буде дуже спекотно, однак уже після 5 червня температура почне знижуватися, почнуться дощі. — Друга декада пройде під знаком опадів різної інтенсивності.
 Спочатку – зниження температури, далі – посилення опадів зі шквалами, градом, — сказав синоптик. Згідно з його прогнозом, до 20 червня опади повинні припинитися, температура почне підвищуватися. Ближче до кінця місяця циклон піде з країни, в усіх областях потеплішає, проте аномальної спеки не буде. А ось липень почнеться з рекордно високої температури та посухи.
Починаючи з 10 липня можливі короткочасні дощі і незначне зниження температури, проте ближче до кінця місяця знову встановиться спекотна погода.
Серпень почнеться з помірних температур і короткочасних дощів, ближче до 10 серпня температура різко підвищиться, і такі погодні умови триватимуть майже до кінця місяця. В середині третьої декади різко похолодає вночі, проте серпень стане найгарячішим місяцем літа.
https://ukraine-live.com/news/88483