Найкоротший шлюб в історії: чоловік з ОАЕ розлучився через 15 хвилин після весілля! Причина шoкyвала всіх!

Найкоротший шлюб в історії: чоловік з ОАЕ розлучився через 15 хвилин після весілля! Причина шoкyвала всіх!


Пара з Дубая може сміливо претендувати на сходинку в книзі рекордів за тривалістю шлюбу. Однак мова, на жаль, не про діамантове і навіть не про золоту весілля.

Наречений і наречена з ОАЕ розлучилися буквально через 15 хвилин після церемонії одруження.

Бажання розлучитися першим висловив новоспечений чоловік, а причина, як виявилося, дуже тривіальна – гроші, точніше, придане, яке жених повинен був виплатити батькові нареченої.

Згідно шлюбним договором, він повинен був родині своєї майбутньої дружини 30 тисяч доларів, причому, сторони домовилися про те, що половина суми буде виплачена до весілля, а друга – після.

Однак батько нареченої почав вимагати з зятя всю суму відразу, причому, заявив про це прямо під час церемонії одруження.

Примітно, що наречений розплатитися з чоловіком погодився, сказавши, що гроші у нього в машині, і йому потрібно п’ять хвилин, щоб їх забрати. Тесть, в свою чергу, зажадав, щоб гроші були доставлені йому негайно. Вся перепалка чоловіків проходила на очах гостей.

Заявивши про те, що він не може стерпіти таких образ і принижень, наречений оголосив про розлучення.

Але це не єдина незвичайна причина розлучення в ОАЕ. Житель Об’єднаних Арабських Еміратів подав на розлучення зі своєю дружиною після того, як вперше побачив її без макіяжу.

За інформацією видання, подружжя відпочивали разом на одному з пляжів курортного міста Шарджа (ОАЕ). Коли жінка змила з лиця макіяж, щоб зайти в воду, чоловік, ім’я якого не повідомляється, зауважив зміни в її зовнішності. Також чоловік з’ясував у 24-річної дружини, що вона зробила кілька пластичних опeрацій, носить накладні вії і кольорові контактні лінзи. 30-річний чоловік вирішив розлучитися з жінкою. Відзначається, що він відчув себе обдуреним.

За словами психолога, який говорив з дівчиною після розставання, житель ОАЕ відразу ж оголосив їй про розірвання відносин і відмовився спілкуватися з нею надалі.

У листопаді 2014 року стало відомо, що житель Саудівської Аравії, чиє ім’я не уточнюється, розлучився з дружиною після того, як вона проігнорувала його повідомлення в месенджері WhatsApp. Вона не відповіла 30-річному чоловікові, згодом пояснивши, що в цей момент спілкувалася з подругою.

Ось такі справи. А що ви думаєте з цього приводу? Діліться своєю думкою в коментарях! ​