Google почав тестування нової соцмережі «Шнурки»

​Google створив нову соцмережу.

Компанія Google створила нову соцмережу під назвою Shoelace (Шнурки) і приступила до її тестування, інформує Ukr.Media.
"Компанія вирішила випробувати удачу з соціальним додатком Shoelace. Новий проект покликаний об'єднати людей, які живуть поруч з однаковими інтересами. Вказавши в Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти. Приєднавшись до заходу, можна обговорити подію з іншими його учасниками в загальному чаті. Також в програмі є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею", — йдеться в повідомленні.
Програма доступна на платформах Android і iOS. На даний момент розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорка, реєстрація можлива лише за запрошеннями.

Розробкою програми соціального додатка займається невелика команда з підрозділу Area 120, який спеціалізується на експериментальних продуктах Google. За словами творців проекту, назва Shoelace (шнурки) є відсиланням до його мети — зв'язувати людей зі спільними інтересами, так само як зв'язуються кінці шнурків на черевиках. За цією ж аналогією заходи, які створюються в додатку, були названі Loops — "петлі".
На сайті проекту зазначається, що в кінцевому підсумку планується запустити Shoelace по всьому світу. Однак очевидно, що про якісь конкретні терміни поки говорити рано.