Кім Чен Ин після провальної операції на серці перебуває у важкому стані

Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин після провальної операції на серці перебуває у важкому, практично вегетативному стані. Про це повідомляє Коммерсант із посиланням на японську газету Shukan Gendai.
Видання з посиланням на викликаного в Північну Корею китайського лікаря повідомило, що під час однієї з поїздок по країні Кім Чен Ин раптово схопився за серце і впав. Його терміново госпіталізували, і майже відразу ж на прохання Пхеньяна з Пекіна вилетіла група з 50 китайських медиків з обладнанням.
За словами співрозмовника видання, північнокорейські лікарі розуміли, що зволікати не можна, і вирішили самостійно провести процедуру стентування судин серця. Операцію довірили провести хірургу-кардіологу, який багато років провчився в Китаї, але у того виникли проблеми.
Зазначається, що лікар сильно нервував, у нього буквально тремтіли руки. Крім того, він ніколи не оперував пацієнта з таким ступенем ожиріння, як у Кім Чен Ина. У підсумку, стент поставили лише через вісім хвилин.
За даними видання, за цей час вождь "перетворився на овоч", і китайські медики, які оглянули його, вже нічим не змогли допомогти.