Кохати можна будь-коли: історія пари, яка вирішила одружитися у 100-літньому віці

Щодня ми чуємо різноманітні історії, які трапляються у світі, і доводять, що кохати можна у будь-якому віці, інформує Ukr.Media.
Люди зустрічаються, закохуються одне в одного. І не завжди можна передбачити, що у якості другої половинки виявиться саме та людина, на яку ви розраховували. Адже серцю не накажеш!
Але все одно деякі люди з нерозумінням можуть дивитися на тих, хто хоче укласти шлюб у віці 50, 60 або навіть 70 років. Однак знайшлися рекордсмени, які просто вирішили закрити очі на усі забобони, адже вони зрозуміли, що нарешті знайшли своє кохання. Через ціле життя!
Філліс і Джон Куку живуть в американському штаті Огайо. Чоловікові вже виповнилося 100 років, а наречена навіть відзначила свій 103 день народження. Кілька місяців тому закохані звернулися до суду. Вони розраховували на те, що їм дадуть дозвіл на таке незвичайне одруження.

Тоді закохані навіть не повірили, що їм запропонували зв'язати себе узами шлюбу безпосередньо у день звернення. Джон згадав, що тоді вони вирішили, що зволікати не варто, і свідомо вирішили знову стати нареченою та нареченим! Пара жодної секунди не сумнівалася. Закохані просто поставили підписи і вирішили, що стануть найщасливішими!


Виявилося, що Джон і Філліс зустрічалися практично цілий рік до прийняття рішення одружитися. Жінка запевняє, що вони справді кохають одне одного. Правда, її трохи засмучує те, що досить мало людей здатні повірити у те, що це щиро. Але подружжя все одно щасливе разом. Чоловік та дружина часто проводять час одне з одним.


Філліс і Джон вже були у шлюбі до цього, але їх родини розпалися з тих чи інших причин. Але вони зовсім не шкодують про прийняте рішення. До речі, у подружжя є свої окремі квартири. Іноді чоловік та дружина можуть відпочивати там на самоті. Але досить нетривалий час, адже їх швидко починає знову притягувати одне до одного! Залишається лише побажати цим чудовим пенсіонерам усього найкращого, міцного здоров'я та справжнього кохання!