Кури знесли фермеру яйця, у яких жовток був зеленого кольору. Пояснити таке явище не змогли навіть вчені

Фермер хотів з'їсти яйця, але вони виявилися дуже неапетитними — жовток у них з якоїсь причини був зеленим. Не бажаючи викидати цінний продукт, чоловік виростив з яєць курчат, які підросли і почали нести зелені яйця. І причину, з якої це відбувається, не можуть встановити навіть вчені, інформує Ukr.Media.
Ак Шихабудхін, власник птахоферми з міста Малаппурам, штат Керала, Індія, у серпні 2019 року зібрав свіжі яйця і збирався приготувати собі яєчню, але відмовився від цієї ідеї відразу ж після того, як розбив шкаралупу. Жовток у деяких яйцях виявився насиченого смарагдового кольору і виглядав дуже неапетитно.
Шляхом нетривалих спостережень фермер з'ясував, що зелені яйця несла лише одна курка на його фермі. Причому у деяких з них жовток був нормальним. Ак не став викидати незвичайний приплід і вирішив спробувати виростити курчат.

"Спочатку ми були вражені і не їли такі яйця. Ми вирішили покласти їх інкубатор," — розповів Шихабудхін.
На жаль, життєздатними виявилися не усі дивні яйця — з них вилупилися шість пташенят, які спочатку нічим не відрізнялися від своїх побратимів, які народилися з яєць з жовтим жовтком.