65-річна пенсіонерка стала дружиною 24-річного хлопця, який жив у неї деякий час замість сина

Позбувшись страшних спогадів про минулий шлюб, жінка нарешті знайшла своє щастя, про яке настільки довго мріяла, інформує Ukr.Media.
65-річна Мба Гамбренг з Південної Суматри, Індонезія, розлучилася з колишнім чоловіком 30 років тому. Відтоді дама мріяла знову одружитися, але навіть не підозрювала, що буде старшою за свого обранця на 40 років.
24-річний Арді Варас і є другою половинкою Мба. Жінка помітила молодого чоловіка на курсах з танців. Через деякий час дама вирішила оселити хлопця у себе, як і багатьох інших чоловіків до цього.

Пенсіонерка вважає, що кожен має право на родину, попри власний вік. Але ще рік тому Мба навіть не здогадувалася, що привела у свою домівку майбутнього чоловіка.

Час минав, а Арді досі ще був неодружений. Тоді жінка почала цікавитися у майбутнього чоловіка, чи не хотів би він створити родину, на що хлопець зізнався, що не проти взяти у дружини саму Мба.
Старенька не очікувала на таку відповідь, але, не надто довго думаючи, погодилася.
Весілля наших героїв, за місцевими мірками, було розкішним. Арді заплатив викуп за наречену у кількості 7 доларів, а на весіллі були присутні найближчі люди молодят.

Користувачі мережі інтернет неоднозначна відреагували на шлюб Мба і Арді, але багато з них все ж таки побажали їм щастя.