Спочатку зґвалтувала свого учня, а потім вийшла за нього заміж

Колишня вчителька з Сіетла (США) Мері Кей Летурно, яка відсиділа у в'язниці за сексуальний зв'язок зі школярем, померла від раку у віці 58 років.
34-річна шкільна вчителька мала сексуальний зв'язок зі своїм учнем, якому тоді було 12-13 років. Жінка була заміжня, мала чотирьох дітей, а Вілі Фуалаау, американець самоанського походження, навчався у шостому класі. Вчителька завагітніла від нього і народила дитину. У 1997 році їїзасудилидо ув'язнення за зґвалтування неповнолітнього.
Через шість місяців Мері Кей достроково звільнили, але вона продовжувала зустрічатися зі своїм коханцем-підлітком. За це її знову посадили до в'язниці, цього разу на сім років. В ув'язненні жінка народила другу дитину від свого учня. У 2005 році Мері Кей Летурно вийшла з в'язниці, й закохані одружилися. Але після 12 років шлюбу розлучилися.
Адвокат Мері Кей Летурно повідомив американським ЗМІ, що останні шість місяців жінка хворіла, вона померла вдома. Поруч були її діти, а також колишній учень і чоловік Вілі Фуалаау.