Хлопець заробив $ 100 тисяч за секс з літніми жінками на карантині

Молодий чоловік займався на карантині сексом з жінками зрілого віку, які платили йому за одну зустріч по п'ять тисяч доларів.
 
Користувачка Twitter Джеймі Примак поділилася історією, яка сталася в родині її подруги, син якої під час карантину, введеного через пандемію COVID-19, зумів заробити 100 тисяч доларів. Солідну суму він отримав за сексуальні стосунки з жінками у віці.
 
"20-річний син моєї подруги жив з батьками з березня через коронавірус. Настав час йому вирушати на навчання. Під час прибирання в його кімнаті мати виявила 100 тисяч доларів готівкою", - написала в соцмережі Джеймі Примак.
 
За її словами, батьки хлопця вирішили, що така сума у нього виявилася через те, що він міг торгувати наркотиками або ж просто вкрав гроші.
 
Батьки зажадали від сина, щоб він розповів про походження готівки.
 
Хлопець зізнався, що гроші він заробив за секс з літніми жінками. Так, за його словами, у квітні в магазині він розговорився з жінкою похилого віку і сказав, що його тест на коронавірус дав негативний результат.
 
Жінка заявила, що їй і її подругам потрібен такий молодий чоловік для надання певних послуг.
 
З'ясувалося, що від хлопця потрібен був секс. За одну зустріч жінки платили по п'ять тисяч доларів. Таким чином молодий чоловік заробив сто тисяч доларів.
 
Батьки зажадали від сина, щоб він повернув жінкам гроші.
 
Історія Примак швидко стала вірусною. Публікація отримала майже 43,5 тисяч відміток "подобається". Нею поділилися понад 14 тисяч користувачів Twitter.