Американка померла через два місяці після того, як прокинулася в морзі

Американка 20-річна Тімеша Бошамп з міста Саутфілд в штаті Мічиган, померла через два місяці після того, як вона прокинулася в морзі.
23 серпня у дівчини сталася зупинка серця, пише видання The New York Times.
Її родичі викликали службу порятунку. Парамедики 30 хвилин намагалися її реанімувати, але марно. Про неї повідомили судмедексперту і офіційно констатували смерть.
Тіло забрали в морг. При підготовці до бальзамування, співробітник побачив, що Бошамп відкрила очі і дихає.
Пізніше пацієнтку перевезли в лікарню і підключили до апарату ШВЛ. Дівчина провела в комі вісім місяців.
У неділю, 18 жовтня, Бошамп померла. Адвокат сім'ї заявив, що причиною її смерті стало гіпоксичне пошкодження головного мозку через несвоєчасну госпіталізацію.
Ситуацію погіршує той факт, що Бошамп була інвалідом. Це сталося з людиною, яка не могла говорити за себе, — підкреслив адвокат.
Загибла з народження страждала дитячим церебральним паралічем.
Сім'я Бошамп подала в суд на керівництво Саутфілда і чотирьох парамедиків на 50 млн дол., повідомив адвокат. "Вже вдруге нашу улюблену Тімешу оголошують мертвою. Але цього разу вона не повернеться", - йдеться в заяві сім'ї.
Керівництво штату відкликало ліцензії чотирьох парамедиків, двох пожежних парамедиків і двох пожежних техніків медичної швидкої допомоги. Їх відправили в оплачувану адміністративну відпустку.
Мер Саутфілда Кенсон Сайвер заявив у понеділок: "наші співчуття родині Бошамп. Поки у нас немає подальших коментарів, бо справа розглядається в суді".