Жінка чекала на трійню, але у Бога були інші плани: лікарі прозріли

Кімберлі Фургейт завагітніла вдруге, коли їй було 42 роки. Вони з чоловіком вже мали 10-річну дочку і не планували ще народжувати дітей. Однак доля розпорядилася інакше.
В черговий похід до лікаря з'ясувалося, що Кімберлі носить під серцем трьох малюків. Жінка відповідально поставилася до вагітності і носила малюків до 6 місяця. Коли почалися пологи, лікарі були готові зустріти трьох малюків, але сталося непередбачене.
Під час пологів лікарі помітили ніжки четвертої дитини. Вони повідомили про це новоспеченій мамі. Папа Крейг чекав біля дверей родзала і готовий був побачити кохану дружину і трьох дітей, але виявив чотирьох дітей. Кімберлі народила чотирьох маленьких дівчаток, які виявилися ідентичними близнюками.
Кайлі, Кенлі, Крістен, Келсі ідентичні близнюки, але також ще й лікарі здивували і іншими незвичайними деталями. Шанс народити чотирьох дітей одночасно становить 1 до 729 тисяч. А шанс народження ідентичних близнюків становить 1 до 13 мільйонів.
Вже через кілька тижнів після пологів діти повернулися додому до старшої сестри. Кімберлі розповіла, що народження цих дочок стало для неї найціннішим життєвим досвідом. Діти дарують їй посмішки, від яких вона відчуває себе щасливою.