Крадіжки на Закарпатті почастішали? Поліція розкрила 6 за добу

Крадіжки на Закарпатті почастішали? Поліція розкрила 6 за добу
Поліцейські Закарпаття за минулу добу розкрили три крадіжки у Мукачівському районі, дві в Ужгороді та одну на Рахівщині. Відносно фігурантів вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 
Ужгородські слідчі оперативно встановили місцеперебування підозрюваного у крадіжці планшета, мобільного телефону та шкіряної куртки в ужгородця. Завдані збитки потерпілий оцінив у 12 тисяч 500 гривень.  Особу підозрюваного у крадіжці оперативно встановили. Ним виявився 32-річний раніше судимий за крадіжки та розбої ужгородець.
Не менш злагоджено спрацювали ужгородські поліцейські у справі щодо крадіжки взуття з магазину у центрі Ужгорода. Працівники відділу кримінальної поліції опрацювали доказову базу та визначилися з колом підозрюваних. У скоєнні злочину обґрунтовано підозрюються двоє осіб – мешканець села Луг на Великоберезнянщині та ужгородка, що раніше притягалася до відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень.
Ще одна крадіжка одягу була зафіксована поліцією у селі Ділове на Рахівщині. Із заявою про викрадення куртки до правоохоронців звернулася власниця магазину. Жінка повідомила, що з манекену торгового закладу невідома особа викрала зимову куртку, вартістю 1600 гривень. В ході оперативно-розшукових дій, працівники групи реагування патрульної поліції Рахова розшукали підозрюваного у крадіжці. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів. Цього ж разу, за його словами, крадіжку планував. Речовий доказ – куртку він викинув у річку, оскільки одяг виявився жіночим.
Поліція Мукачева розкрила крадіжку велосипеду, що трапилася 26 жовтня минулого року. Слідчі з‘ясували, що з під‘їзду будинку, де проживає заявник,  вночі велосипед викрав раніше судимий 30-річний мукачівець. Речовий доказ вилучили. У справі триває досудове слідство. За вказаними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Відносно підозрюваних вирішуються питання про обрання міри запобіжного заходу.
Працівники сектору кримінальної поліції Мукачівського відділення поліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів з‘ясували обставини та встановили особи підозрюваних у вчиненні ще двох майнових злочинів.
У першому випадку з будинку мешканця Чинадієва викрали колонку від магнітоли. Поліція з‘ясувала, що до крадіжки причетна 26-річна односельчанка потерпілого. За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Речовий доказ у підозрюваної вилучили. Слідчі дії у справі тривають.
Інший факт викрадення зафіксований у селі Ракошино. З заявою про злочин до поліції звернувся мукачівець. З його слів, з будинку брата – мешканця району, за невідомих обставин зникли документи на автомобіль. Правоохоронці встановили особу підозрюваного у злочинних діях. За фактом злочинних дій, поліція Мукачівщини відкрила кримінальне провадження за статтею 357 Кримінального кодексу України. Слідчі дії у справі тривають.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області