На Закарпатті затримали іноземця через незаконне переправлення осіб через кордон

На Закарпатті затримали іноземця через незаконне переправлення осіб через кордон
Прес-служба прокуратури Закарпатської області інформує про те, що на Закарпатті повідомили про підозру 38-річному киянину, який імовірно переправив через кордон семеро нелегалів.

Воловецьким відділом Мукачівської місцевої прокуратури, погоджено повідомлення про підозру організатору незаконного переправлення осіб через держкордон - 38-річному мешканцю м.Києва, який є громанядином Афганістану, за ч.2 ст.332 КК України, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Як поінформував керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк, досудовим слідством встановлено, що 21.10.2017 року правоохоронцями, на автотрасі Київ-Чоп, було затримано автомобіль марки «Mercedes-benz», під керуванням найманого працівника служби транспортних перевезень, в якому знаходилися 7 громадяни Афганістану без відповідних документів на перебування на території України. 
За вказаним фактом СВ Воловецького ВП Мукачівського ВП ГУНП у обаласті було розпочато досудове розслідування, яке наразі триває. ??