Неповнолітня дівчина тричі встромила ножа у рідну тітку (фото)

foto
Наразі потерпіла у реанімації
На фоні раптово виниклих неприязних відносин між 46-річною ужгородкою та неповнолітньою студенткою училища, остання нанесла жінці ножові поранення. Потерпілу госпіталізували до реанімації. Поліція розпочала слідство.

Вчора, 18 лютого, вранці на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на проспекті Свободи особа потребує термінової допомоги поліції. За викликом виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції. 
На місці вони з‘ясували, що між 46-річною ужгородкою та її неповнолітньою племінницею – студенткою місцевого училища – виникла сварка, у ході якої остання нанесла тітці три ножові поранення, одне з яких - проникаюче. 

З тілесними ушкодженнями потерпілу доставили до лікарні. Після надання першої медичної допомоги жінку помістили до реанімації, де вона зараз перебуває. 
Підозрювану у скоєнні правопорушення оперативно розшукали. Працівники відділу кримінальної поліції спільно з патрульними поліцейськими з‘ясували, що до злочину причетна 17-річна племінниця потерпілої. Дівчину опитали. Знаряддя злочину вилучили. Ніж направили на експертизу.

Наразі відносно неї вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За фактом злочину відкрите кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської поліції