Озброєні закарпатець та одесит напали на родину в Одеській області (ВІДЕО)

??
Зловмисники проникли до будинку, а коли господарі викрили їх на місці злочину, відкрили стрілянину з травматичної зброї власників будинку, після чого втекли на автомобілі.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в Одеській області.

До поліції звернувся 50-річний житель с. Роздол Березівського району, який повідомив, що невідомі проникли до їхнього будинку та викрали золоті вироби на загальну суму близько 20 тисяч гривень.

Потерпілий розповів, що вони з дружиною були відсутні, а коли повернулися додому, в одній з кімнат жінка виявила невідомого, який намагався відкрити сейф. Як з’ясувалося пізніше, до будинку непроханий гість потрапив через вікно у ванній кімнаті.

Побачивши господиню, зловмисник схопив пістолет травматичної дії, який знайшов у будинку подружжя, та почав стріляти в її бік. На щастя, внаслідок стрілянини ніхто не постраждав. Потім чоловік вибіг на вулицю, де побився з господарем оселі, який намагався його зупинити. У цей час на автомобілі BMW до будинку під’їхав спільник злочинця, і обидва зловмисники втекли з місця події.

По дорозі правопорушники викинули травматичний пістолет. Його пізніше знайшли правоохоронці. Вже за кілька годин автомобіль, який рухався у напрямку Одеси, був зупинений групою швидкого реагування Лиманського ВП у місті Доброслав. Обох чоловіків доставили до Березівського відділення поліції.

Правопорушниками виявилися раніше судимі за крадіжки 34-річний житель Закарпатської області та 40-річний одесит.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Наразі затримані перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів.

Досудове слідство триває.
??