Учасник закарпатського «Brevis» пройшов на проект «Голос країни» (ФОТО, ВІДЕО)

Учасник закарпатського «Brevis» пройшов на проект «Голос країни» (ФОТО, ВІДЕО)
«Закарпатський кореспондент» уже писав про унікальний вокальний колектив - ансамбль «Brevis», який неодноразово вражав мережу оригінальним виконанням колядок, а в рідному Мукачеві музиканти завжди збирають повні концертні зали шанувальників. 

Цьогоріч «Brevis» відзначив 6 років творчості. Учасники колективу активно працюють і поза його діяльністю. Зокрема, «живий барабан» вокалістів, бітбоксер Артем Щербина, днями у складі тріо «Nude voices» потрапив на популярний телепроект «Голос країни». 


Учасник закарпатського «Brevis» пройшов на проект «Голос країни» (ФОТО, ВІДЕО)
Нагадаємо, родзинкою сучасного «Brevis» є участь у колективі чемпіона України з бітбоксу – Артема Щербини, спільно з яким музиканти працюють уже 4 роки. 
З Артемом подружжя Біличко познайомилося на проекті «Битва хорів». Хлопець був учасником хору Харкова, однак родом він із Кривого Рогу. Одразу стало зрозуміло, що техніка бітбоксу може ідеально доповнити акапельний колектив, тож бітбоксер погодився працювати з гуртом не роздумуючи. І з того часу в «Brevis» з’явився свій «живий барабан», який додав звучанню експресії та ритму.

Також у тріо разом із Артемом співає і син Таісії Повалій, який, власне, став ініціатором експериментального створення гурту «Nude voices» заради участі в проекті. Оригінальне виконання «розвернуло» одразу трьох суддів проекту, однак за допомогою гри «Камінь-ножиці-папір» молодь обрала участь у команді Тіни Кароль. 

Закарпатський кореспонден