Синоптики попередили закарпатців про погодні сюрпризи на 7 березня

Синоптики попередили закарпатців про погодні сюрпризи на 7 березня
За повідомлення Закарпатського гідрометеоцентру протягом дня та ввечері 7 березня на більшій частині території Закарпатської області очікуються сильні опади у вигляді дощу, в горах, в другій половині дня та ввечері, з переходом в мокрий сніг, подекуди сніг. 
В гірській частині території місцями: налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Протягом доби 7 березня подекуди тумани. Приріст снігового покриву за період випадання снігу в межах 2-7 см. Внаслідок цього, в гірських районах, можливе незначне ускладнення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць - рівень загрози 1 "зелений". Основний ризик снігового навантаження очікується частково по гірським територіям Воловецького, Міжгірського, Тячівського та Рахівського районів. Видимість в опадах 2-4 км, у сильних опадах 500-1000 м, в тумані 200-500 м.
На добу з 21 год. 06 березня до 21 год. 07 березня 2018 року по Закарпатській області хмарно, вночі місцями невеликий дощ, вдень сильні опади у вигляді дощу, в горах, в другій половині дня та ввечері, з переходом в мокрий сніг, подекуди сніг. Вдень та ввечері в гірській частині території місцями: налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Подекуди тумани. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 3-8° тепла, в горах місцями близько нуля.
Автошляхи: Вночі місцями невеликий дощ, вдень сильні опади у вигляді дощу, в горах, в другій половині дня та ввечері, з переходом в мокрий сніг, подекуди сніг. Вдень та ввечері в гірській частині території місцями: налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Подекуди тумани. Видимість в опадах 1-2 км, в сильних опадах 500-1000 м, в тумані 200-500 м.

По м. Ужгород хмарно, вночі невеликий дощ, вдень дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 5-7° тепла.