Стати татом ніколи не пізно: закарпатець дочекався первістка тільки в 67 років (ВІДЕО)

Стати татом ніколи не пізно: закарпатець дочекався первістка тільки в 67 років (ВІДЕО)
Чоловік із Закарпаття поділився секретом свого незвично пізнього батьківства. Свого первістка чоловік дочекався тільки в 67 років, а в 76 у нього вже троє дітей

Житель Виноградова Закарпатської області Янош Іванцо вперше став батьком у 67. Сьогодні йому 76 років, і у нього троє чудових малюків, він сповнений сил і будує плани. Рецепт "еліксиру молодості" - дізнавалися "Сегодня".

Чотирирічна Маріанна могла б бути онукою, але вона - третя дочка Яноша Іванцо. А первістка свого він дочекався тільки в 67 років. Дружині Яноша Марині - 45 років. Познайомилися вони, коли він був вдівцем, а вона - в розлученні і з дитиною.

Через два роки після народження дочки Яноша Іванки на світ з'явився Ілля. А третя вагітність Марини стала для обох сюрпризом.

Живе родина в двокімнатній "хрущовці" - тісно, але дружно. Марина працює на швейній фабриці, а всі домашні обов'язки - на плечах Яноша.

Чоловік не заперечує - втомлюється, особливо після інфаркту, але і думки не припускає, що сім'я могла бути менше. Увагу намагається приділити кожному.

Нещодавно багатодітний тато потрапив до лікарні через проблеми з тиском. Каже, має набратися сил, адже попереду стільки справ. Йому самому, за його словами, потрібно небагато:

"Щоб здоровий був, у нас, слава Богу, все є. Я щасливий. Нехай Бог дасть, щоб всі були такі щасливі. У мене дружина - родзинка", - поділився Янош Іванцо.