На Закарпатті 19-річний горе-водій намагався викрасти автомобіль

??На Закарпатті 19-річний горе-водій намагався викрасти автомобіль
Співробітники Мукачівського відділення поліції затримали 19-річного хлопця, який намагався викрасти автомобіль у селі Кольчино. За фактом незаконного заволодіння автотранспортом у поліції розпочали розслідування.

Вчора,15 березня, близько 12.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий намагається пошкодити автомобіль марки «ВАЗ 2103» і викрасти його. На місце поліції були скеровані працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Мукачівського відділення поліції. Як з’ясували правоохоронці, 19-річний мешканець Мукачева скористався відсутністю власника автомобіля, сів за кермо і намагався заволодіти чужим автотранспортом.

Завадили молодому чоловіку викрасти чуже авто сусід потерпілого і поліцейський групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення, які наздогнали мукачівця і затримали його.

За фактом незаконного заволодіння автотранспортом, а це ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України у поліції почали розслідування. Відносно фігуранта справи вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті 19-річний горе-водій намагався викрасти автомобіль
?На Закарпатті 19-річний горе-водій намагався викрасти автомобіль?