"Вигляд на мільйон": у скільки обійдеться закарпатським батькам випускний

"Вигляд на мільйон": у скільки обійдеться закарпатським батькам випускний
Сукня, взуття, мейк-ап, аксесуари - у скільки обійдеться закарпатцям неповторний образ випускниць 2018.
Випускний - це чи не перша важлива подія в житті кожної дівчини. Не дивно, що в цей день дівчата прагнуть виглядати яскраво і вишукано. 

У скільки обійдеться "вигляд на мільйон" на випускних балах 2018 дізнавався ГК

Найбільше доведеться витратити на вечірню сукню. Як правило, школярки починають підбирати образ на випускний задовго до самої події. Слід зазначити, що з вибором проблем не виникає величезний асортимент різних кольорів і відтінків, довгих, коротких моделей. Різноманітність тканин і матеріалів. Можна підібрати варіант з мереживом, фактурними квітами, з широкими рукавами або зовсім без рукавів. Втім, усе залежить від фінансових можливостей. 

Вечірні сукні у магазинах-салонах вартують в середньому 5-10 тис. гривень. Тим, хто не може дозволити собі викласти за сукню такої суми варто скористатися послугами спеціалізованих інтернет ресурсів. Тут сукню можна придбати значно дешевше - за 1000 - 3000 гривень, а брендове вбрання за разунок численних акцій та знижок - 3-8 тис. гривень.

Взуття до вечірнього плаття обійдеться в 2-3 тис. гривень. Втім, підібрати підходящу модель можна і значно дешевше (в межах 500 - 1000 гривень) на речових ринках чи за допомогою численних інтернет-магазинів. Приблизно стільки ж коштуватиме і сумочка чи клатч. 

За вечірній макіяж із зачіскою доведеться віддати 300- 500 гривень, в залежності від вподобань клієнтів та вибору майстрів. Манікюр обійдеться в 150 - 200 гривень.

Зібрати на випускний хлопця значно дешевше. Костюм та взуття обійдеться в приблизно 4-5 тис. гривень. Якщо фінанси не дозволяють, на речових ринках та в інтернет-магазинах можна підібрати дешевші варіанти.

Також не треба забувати про додаткові витрати: квіти вчителям, «фінальний» подарунок класному керівнику, школі, оплата за оренду залу для урочистостей. Також доведеться викласти кругленьку суму за послуги відеооператора та фотографа.

Якщо батьки вирішили замовити для святкувань ресторан, то вартість за одне місце у таких закладах в середньому вартуватиме від 400 до 800 гривень(без урахування алкоголю), все залежатиме від його рівня. Проте, тут слід додати, що батькам потрібно ще оплатити також за місця вчителів, які будуть присутні на святі. Це все «витягує» із гаманців батьків ще 3-5 тисяч гривень.

У підсумку, випускний вечір для улюблених діточок виллється для батьків в кругленьку суму близько 20 тис. гривень, оплатити яку під силу далеко не кожній закарпатській родині.