Поліція Закарпаття спіймала звідницю у Хусті (ФОТО)

??Відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття спільно з колегами з Хустського відділу викрили 30-річну жінку на звідництві. 
Поліція Закарпаття спіймала звідницю у Хусті (ФОТО)

Поліція Закарпаття спіймала звідницю у Хусті (ФОТО)

Сьогодні, 5 травня, спеціалісти відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Закарпатській області у співпраці з оперативниками Хустського відділу поліції зафіксували факт звідництва. Правоохоронці встановили, що 30-річна хустянка підшукала для своєї 24-річної подруги клієнта для надання інтимних послуг за гроші. Обидві жінки отримали по 1000 гривень. Крім цього, звідниця розповіла працівникам поліції, що це вже не в перший раз вони з подругою заробляють гроші подібним чином. 

На 24-річну хустянку поліція склала адмінпротокол за ст. 181-1 КУпАП, тобто заняття проституцією. Таке правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім цього, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 302 ККУ, тобто створення або утримання місць розпусти і звідництво. Такі дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області ??