17-річний закарпатець, який замурував у колодязі батька,під домашнім арештом

?17-річний хустянин, який замурував у колодязі батька, сидить вдома

Прокуратура подала клопотання про взяття хлопця під варту, але, 7 лютого після явки з повинною, чомусь суд обрав хлопцю тримання під вартою у вигляді домашнього арешту.
Як дізналось Мukachevo.net у прес-службі прокуратури області, вони подали апеляційну скаргу на це рішення, але  апеляційний суд Закарпатської області відмовив прокуратурі.
Так, від 19 лютого залишив в силі ухвалу  суду першої інстанції. Далі суд три рази продовжує йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Правоохоронці зазначають, що перевіряли чи хлопець  дотримується умов встановлених судом, і кожен раз коли вони приходили він завжди був вдома.
Таке рішення викликало великий резонанс серед місцевого населення, адже людина, яка підозрюється у такому жорстокому вбивстві може легко покинути будинок.
— Бентежить тільки одне, що прокуратура та слідчі судді так швидко і легко дають тримання під вартою за легкі злочини, корупційні злочини, дрібні крадіжки…, «хабарі» за які передбачено сплату штрафів, а за умисне жорстоке вбивство, приховання злочину та переховування від слідства цьому хлопцеві дали домашній арешт з 18-00 до 07-00. Тобто вбивця спокійно гуляє містом, навіть ходить на навчання, а соціально - психологічна характеристика хлопця явно вказує на схильність до насильства та можливо вбивства., - написав у соціальній мережі місцеквий активіст Роман Келемен.
?