Викрадений в Португалії мікроавтобус знайшовся на Закарпатті

??Викрадений в Португалії мікроавтобус знайшовся на Закарпатті
Вчора, 25 червня, вдень прикордонники виявили розшукуваний транспортний засіб

Налагоджена співпраця з міжнародною організацією «Інтерпол» та взаємообмін інформацією дозволяють Держприкордонслужбі ефективно виконувати завдання з виявлення осіб та транспортних засобів, що перебувають у міжнародному розшуку. Лише з початку 2018 року прикордонниками Чопського загону було затримано 7 міжнародних злочинців та 13 викрадених автомобілів.

Зокрема, учора вдень прикордонний наряд пункту пропуску «Тиса» виявив транспортний засіб, що перебуває у міжнародному розшуку. Під час перевірки мікроавтобуса марки «Мерседес», який прибув з Угорщини під керуванням нашого співвітчизника, спрацювала база даних «Інтерпол». По даному фактуу прикордонники проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної Поліції. Згодом правоохоронці з’ясували, що транспортний засіб 2003 року випуску викрали два місяці тому на території Португалії. 

Відтак, військові викликали слідчо-оперативну групу Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області. Після завершення необхідних процесуальних заходів транспортний засіб з пасажирами у супроводі слідчо-оперативної групи вибув до міськвідділу Ужгородського відділу поліції для проведення подальших слідчих дій, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Викрадений в Португалії мікроавтобус знайшовся на Закарпатті
??