Трагедія на полігоні: стали відомі імена загиблих закарпатців

??Трагедія на полігоні: стали відомі імена загиблих закарпатців
Як повідомлялося, сьогодні у Рівненській області під час виконання учбово-бойових завдань загинули військовослужбовці.

Закарпатський обласний військовий комісаріат офіційно повідомив імена трьох загиблих під час трагедії на полігоні закарпатців.

"На жаль, 06.07.2018 близько 05:45 під час виконання учбово-бойових завдань на загальновійськовому полігоні в Рівненській області з життя пішло троє патріотів та захисників рідної землі: капітан Тихоновський Валерій Тимофійович, командир мінометної батареї військової частини А1778, 1978 р.н., солдат Власов Дмитро Олегович, старший навідник міномету 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1996 р.н., солдат Пишкар Юрій Юрійович, майстер – номер обслуги 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1975 р.н." - йдеться у повідомленні.

Про капітана Валерія Тихановського відомо, що він звільнився з лав ЗСУ, але буквально нещодавно повернувся назад на військову службу, повідомляє Обозреватель. Юрій Пишкарь родом із села Мокра, Перечинського району. Як розповіли в сільраді, у нього залишився син. "Син у нього вже дорослий. Правда, кажуть, з дружиною останнім часом він не жив. Юрій проживав з батьками, це багатодітна сім'я, там у них було троє дітей, і Юрій - старший. Призваний до ЗСУ він у лютому. Спочатку був на навчанні в Чопі, потім в Ужгороді, і ось поїхав до Рівного", - кажуть у сільраді.

"Мама Юрія Пишкаря сказала, що ще зранку відчувала щось недобре, їй було погано. І ось як грім з ясного неба - син загинув", - додала в бесіді одна зі знайомих. До свого дня народження 13 липня Юрій не дожив всього тиждень.

22-річний Дмитро Власов – старший навідник міномету 1 мінометного взводу мінометної батареї ніс службу у військовій частині А1778. Був єдиним сином.

На Закарпатті ховати загиблих збираються за 6-7 днів. Спочатку пройдуть експертизи у Рівному, і тільки потім тіла військових доправлять на малу батьківщину.

Нагадаємо, що на полігоні у Рівненській області під час військових навчань розірвався міномет, унаслідок чого загинули троє військових, ще дев

Основною версією інциденту на Рівненському загальновійськовому полігоні, внаслідок якого розірвався міномет і загинули військові, є порушення заходів безпеки під час проведення навчань. Ще одна версія - вибух міни у каналі ствола міномету.

Президент Петро Порошенко доручив припинити використовувати на навчаннях міномети такого типу, який вибухнув на Рівненському полігоні.

Джерело ??