За одну добу до УжНУ вже подано 1400 заяв абітурієнтів

За одну добу до УжНУ вже подано 1400 заяв абітурієнтів
У п’ятницю, 13 липня відбулося чергове засідання Приймальної комісії УжНУ. Було розглянуто першу статистику по кількості електронних заяв, які надійшли до університету, а також узгоджені поточні організаційні питання, пов’язані зі вступом абітурієнтів. 
Подача абітурієнтами електронних заяв  розпочалася вчора, 12 липня. Станом на 09.00 13 липня до УжНУ подали 1400 елетронних заяв на вступ за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр (магістр медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямування). Як зазначив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват, серед поданих заяв є значна кількість абітурієнтів з високими конкурсними балами, вище 190.
Наразі серед лідерів по кількості поданих заяв (більше сотні) є медичний факультет, факультет історії та міжнародних відносин та факультет іноземної філології. Близько сотні заяв подано на факультети здоров’я та фізичного виховання, туризму та міжнародних комунікацій.
Завтра, 14 липня, о 18.00 закінчується прийом заяв на вступ до  природничо-гуманітарного коледжу УжНУ на основі  базової середньої освіти.
Інформаційно-видавничий центр УжНУ