Вступ-2018: до УжНУ вже зарахували найперших студентів

Вступ-2018: до УжНУ вже зарахували найперших студентів
Відлік подачі оригіналів документів починається 1-го й триватиме до 6-го серпня – бажаємо всім успішно змінити абітурієнтський статус на студентський на омріяному факультеті 
Один із важливих етапів вступної кампанії завершився. Підсумки подання заяв підбили ввечері 26 липня: оголосили статистику, коригували ліцензійні обсяги на деяких факультетах, допускали вступників до іспитів у магістратуру. 

Петро ГорватЯк повідомив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват, на 16.00 26 липня (тобто за дві години до завершення приймання заяв) до УжНУ було подано близько 14 500 заяв. З них понад 8 тисяч – на основі повної загальної середньої освіти.
Володимир Смоланка
Володимир Смоланка
Цьогоріч двоє вступників мали право бути зарахованими на навчання за результатами співбесіди. Після дотримання відповідної процедури (співбесіда й позитивні рекомендації) вони подали оригінали документів і вже стали першими цьогорічними студентами. Навчатимуться ж на економічному факультеті та ФІТ.
Абітурієнтам, що вступають на конкурсній основі, слід звернути увагу, що відлік подачі оригіналів документів починається 1 серпня й триватиме до 6 серпня 2018 року. Жодні маніпуляції заборонені – на цьому наголошують не лише в УжНУ, а й у Міністерстві освіти і науки. Тобто ніхто не може змусити вступника подавати оригінали раніше, ніж це визначено Міносвіти.
Попереду найцікавіше – кілька хвиль подачі оригіналів. Тож бажаємо всім успішно змінити абітурієнтський статус на студентський на омріяному факультеті.
Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ