Ужгородщина запрошує на фестиваль м'яса і пива

Закарпаття відоме різноманітними гастрономічними фестивалями. Один із таких відбудеться уже цієї неділі, 2 вересня, у селі Кінчеш, що на Ужгородщині.
"Фестиваль м'яса та пива" тут організовують уперше. Ініціатором Коритнянська сільська рада, повідомив ЗК. Сільський голова розповів: "Цим заходом ми б хотіли підтримати наших місцевих виробників, популяризувати їхню діяльність, а також забезпечити мешканцям цікаве дозвілля. Зокрема, у Коритнянах маємо броварню, також виробники, які проживають на нашій території, презентують мед, вино, не обійдеться і без хенд-мейду".

За словами організаторів, на втілення ідеї потрібно було півтора місяця, а результат можна буде побачити вже цими вихідними. Крім того, "Фестиваль м'яса та пива" презентує відвідувачам і культурну розважальну програму, адже на заході виступатимуть творчі колективи Ужгородщини, зокрема з населених пунктів Кам'яниця, Середнє, Сторожниця, особливу програму підготував і колектив Коритнянської музичної школи.

Отож фестиваль розпочнеться в неділю, 2 вересня, о 15.00 на спортивній арені в селі Кінчеш. Для відвідувачів уже готують різноманітні тематичні конкурси. Організатори запрошують!