Як на найвищій вершині Іршавщини національний стяг замайорів (+ФОТО)

Цими днями, з нагоди відзначення державних свят — Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, делегація Іршавського району здійснила сходження на найвищу полонину Іршавського району, яка заввишки 1361 м.над рівнем моря, полонину Кук.
До складу делегації, що нараховувала понад 50 чоловік, входили працівники Іршавської райдержадміністрації, жителі сіл Кушниці, Броньки, Сухої, Осою.
На найвищій вершині району учасники сходження урочисто підняли Державний Прапор України. Після чого, присутні розгорнули величезний національний стяг розміром 30 на 10 метрів та заспівали Гімн України.
З нагоди державних свят учасників заходу привітали: начальник відділу цивільного захисту управління містобудування та архітектури, транспорту, мережі автомобільних доріг, житлово-комунального господарства, інфраструктури і цивільного захисту райдержадміністрації Василь Турянин, начальник відділу мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Федір Халак, Броньківський сільський голова Юрій Кузан та директор ТОВ «ЕНО Довге Лтд» Михайло Попик та побажали присутнім міцного здоров’я, родинного благополуччя, сімейного затишку, успіхів у справах та починаннях.
На завершення заходу всі учасники із задоволенням провели фотосесію на фоні фантастично красивих карпатських краєвидів.
1977ebfe363254404ae58a8dfd0d18b8
58cb248143b96f36f7c767cdad090a5c