До бюджету Ужгородщини надійшло 3840,9 тисяч гривень

30 серпня 2018 року при Ужгородській районній державній адміністрації засідала колегія по підсумках економічного і соціального розвитку Ужгородського району за І півріччя 2018 року. 

У колегії взяли участь начальник Ужгородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганна Сухар та перший заступник начальника Надія Діус. Серед питань, які розглядалися на засіданні, були і питання наповнення бюджету Пенсійного фонду, стан погашення заборгованості по страхових внесках та заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців за 6 місяців 2018 року.

Упродовж 6 місяців 2018 року до бюджету управління надійшло 3840,9 тис.грн. Планові показники по надходженню коштів виконано на 124,4%.

Станом на 01.07.2018 року заборгованість по страхових внесках підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців, зареєстрованих на території Ужгородського району, складала 965,7 тис. грн. Борг по відшкодуванню пільгових пенсій становив 952,9 тис. грн. Весь борг забезпечений заходами стягнення.

За результатами колегії прийняті відповідні рішення та надано доручення, інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.